Snelzoeken
Categorie
Bloeimaand
Bloemenkleuren
Hoogte volwassen plant
Standplaats
Grond
Speciale kenmerken
Groenblijvend
Vormen
Zoeken
047b79208149e591ffcac402f48bfc43.jpg
55101f3affcd10e1bfa69aeaea579c37.png

Alles voor de tuin professionele hulp en advies

Webwinkel Plantenkenens is een nieuwe activiteit van plantenkwekerij Kenens uit Bree. Deze website richt zich op de online verkoop van tuinplanten aan particulieren. Wij bieden u een breed assortiment tuinplanten aan, waarvan een groot aantal op onze eigen kwekerij wordt opgekweekt . Onze website is een complete webshop met veel plantinformatie en planttips.

 
De marketingstrategie van onze plantenshop steunt op volgende 3 pijlers:
 
 • Goede prijs/kwaliteit verhouding

  De planten die wij verkopen zijn met de grootste zorg opgekweekt op onze kwekerij of bij onze collega's. Omdat u rechtstreeks bij een kweker koopt, kan u vertrouwen op ons onze voordelige prijzen (zie onze aanbiedingen).

 • Breed assortiment

  Wij kunnen u een breed assortiment van meer dan 3000 verschillende soorten tuinplanten aanbieden. Zoekt u een plantensoort of plantenmaat die toch niet in onze winkel voorkomt, aarzel dan niet om ons te contacteren zodat we u deze plant alsnog kunnen bezorgen.

 • Goede service

  Wij proberen uw bestellingen zo snel en volledig mogelijk klaar te zetten en in 98 % van de gevallen slagen we hier ook in, zodat uw volledige order binnen de 3 werkdagen gereed is voor afhaling of verzending. Indien u geen transport hebt om uw bestelling af te halen, dan leveren we uw order tegen een kleine vergoeding bij uw thuis af.
   

Indien u vragen heeft, aarzel dan niet om ons te contacteren. Wij zijn altijd bereid om u verder te helpen.

Met vriendelijke groeten,

Peter Kenens              Facebook Facebook

Zaakvoerder Plantenkwekerij Kenens
interessante links

http://planten.startpagina.be